De perfecte outfit vinden online

Hoe kun jij de nieuwe herfst outfit online vinden zodat jij klaar bent voor het nieuwe seizoen. Waar moet je opletten met het uitzoeken en samenstellen van een nieuwe outfit online. Wat zorgt ervoor dat het ook bij jou stijl past en later te combineren is met andere kledingstukken die je al bezit.

Het unieke stuk

Vaak kijken we op de website en zien we een paar kledingstukken die wij erg leuk vinden en interessant vinden maar niet zo snel zouden aantrekken. De outfit kan meerdere doelen hebben, je kunt vanuit een uniek kledingstuk werken die de eyecatcher is of je kunt laagjes opbouwen van verschillende kledingstukken die goed bij elkaar passen. Het makkelijkste is om te gaan voor 1 kledingstuk wat een unieke uitstraling heeft, dus een mooie speciale stof gebruikt of juist veel versiering op zit waardoor het aandacht trekt. Om dit tot een succesvolle outfit te maken kijk naar een kleur die erbij past en zorg dat dit een mooie en van goede kwaliteit basic is.

Stijl

Kijk naar de afbeeldingen die website gebruikt, vaak hebben zie hier al voorbeelden van hoe je het kan combineren. Als je bij een website kijkt hebben ze vaak meerdere look Books waar je inspiratie uit kan halen. Door te kijken naar kleding stukken die in dezelfde stijl vallen als wat het model draagt kun je makkelijk een combinatie maken die er goed uitziet. Kijk naar kleuren die je al draagt zodat het later ook makkelijk te combineren is met al bestaande kledingstukken uit je kledingkast.

Bron: Suitable