Dé schoenentrends voor mannen deze zomer

Elke zomer zijn er weer nieuwe merken die hip zijn voor mannen. De ene keer zijn het hippe en sportieve sneakers, de andere keer juist weer unieke Chelsea boots. Misschien heb je wel nieuwe schoenen nodig, of ligt je schoenenkast wel vól met de nieuwste schoenen. Het kan in ieder geval geen kwaad om op de hoogte te zijn van de nieuwste sneakertrends, dus vertellen we je in dit artikel wat de schoenentrends van dit moment zijn!

1. Schoenen met een lompe zool

De subtiele schoenen zijn verleden tijd, zoals we net al zeiden. Daarom zie je steeds vaker schoenen met een bredere en plattere zool. Ideaal voor mannen die wat kleiner zijn. Al passen ze uiteraard ook goed bij wat grotere mannen 🙂

2. Sneakers in allemaal verschillende kleuren

De eerste trend van dit jaar is je misschien niet ontgaan: drukke en gekleurde sneakers. De subtiliteit van de afgelopen jaren zien we niet meer terug bij deze trend. Schoenen met felle en opvallende kleuren zal je steeds vaker in het straatbeeld zien. Zorg er hiervoor dat je je outfit wel afstemt op je drukke schoenen, draag dus bijvoorbeeld effen kleuren zoals wit of zwart zodat je schoenen beter naar voren komen. Merken als Dsquared2 hebben genoeg opvallende schoenen.

3. Echte klassiekers

Tijdloos zoals ze zijn, zullen bepaalde schoenen altijd hip blijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan All Stars van Converse of de Stan Smith’s van Adidas. Zwarte Vans Old Skool kan je hierbij ook aan denken. Ook in 2021 zullen deze schoenen veel gekocht zijn, het blijven namelijk klassiekers die passen bij iedereen.

4. Suède sneakers

Je ziet het misschien vaker bij nette schoenen, maar suède is een echte trend aan het worden bij alle schoenen. Denk hierbij aan de schoenen van Alexander McQueen bijvoorbeeld, of unieke sneakers van Converse. Ook instappers zijn steeds vaker van dit materiaal gemaakt.

5. Duurzame schoenen

Dit geld niet alleen voor schoenen, maar de afgelopen jaren is duurzaamheid steeds belangrijker geworden voor ons. We kijken waar onze producten vandaan komen en waarvan ze zijn gemaakt. Ook voor schoenen is dit ontzettend belangrijk. Immers, hoe duurzamer, hoe beter voor de wereld! Kijk dus goed bij de schoenen die je koop door wie ze zijn gemaakt en wat voor materiaal het is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *