Deze 3 items zijn een must voor in je kledingkast

Als vrouw schrijf ik uit persoonlijke ervaring dat mijn kast bommetje vol zit met kleding voor allerlei soort gelegenheden en situaties. Ondanks deze overvloed aan kledingstukken, pak ik toch bijna altijd dezelfde items uit mijn kast, omdat ze zo handig zijn en lekker zitten. Dit zijn items die eigenlijk altijd in je kast zouden moeten hangen, zodat je altijd een goede basis hebt. In deze blog vertel ik welke kledingstukken echt een must zijn om te hebben.

Mooie jeans

Het belang van een goede spijkerbroek kan ik niet vaak genoeg benadrukken. Jeans zijn comfortabel en kun je naar heel veel gelegenheden aan. Zo kan je het bijvoorbeeld combineren met een leuke top en leren jasje voor een casual look, maar kan je het met een mooi blousje en een paar stijlvolle hakken ook upgraden tot een wat nettere outfit. Een goede spijkerbroek hoeft echt geen honderden euro’s te kosten, maar wees niet bang om eens wat meer geld uit te geven aan een goede broek. Geloof me, hier krijg je geen spijt van.

Een wit blousje

Of je nou een kantoorbaan hebt of niet, een wit blousje is een item die altijd van pas komt. Als je een keer net gekleed ergens heen moet, is een wit blousje een basis die je graag in je kast wilt hebben hangen. Het leuke aan dit kledingstuk is dat je het helemaal kunt vormen naar je eigen persoonlijkheid, terwijl je het toch netjes en professioneel houdt. Zo vind ik het zelf altijd leuk om een wit blousje te combineren met een nette broek, stijlvolle hakken en tot slot een leren jasje om het toch nog een beetje eigen te maken.

Goede schoenen

Een goed paar schoenen is enorm belangrijk om in je bezit te hebben. Dat paar schoenen dat maar een tientje kostte in de uitverkoop kan nog wel zo leuk zijn, maar waarschijnlijk heb je na 5 minuten lopen al de blaren op je voeten staan. Er is dus niks mis met het kopen van die o zo leuke goedkope schoenen, maar zorg in ieder geval ook dat je 1 of 2 paar schoenen in je kast hebt waar je het de hele dag op uit kan houden. Zelf heb ik bijvoorbeeld geïnvesteerd in een aantal paar Nubikk Damesschoenen. Deze schoenen zijn van goede kwaliteit en ze verkopen zowel stoere sneakers voor een dagje in de stad als nette laarsjes voor op kantoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *