Deze items mag je niet missen in je kledingkast

Als je een beetje van mode houdt, weet je als geen ander hoe belangrijk een aantal basis items zijn. Basis items zorgen ervoor dat je eigenlijk altijd wel een leuk outfit bij elkaar kunt zoeken. Je hoeft maar een aantal opvallende kledingstukken te hebben, ook wel ‘statement items’ en je kunt stijlvol de deur uit. In dit artikel leggen we je alles erover uit hoe je het beste je basis items kunt uitkiezen en welke je zeker niet mag missen in je kledingkast.

Witte t-shirt

Een van de belangrijkste basis items is het witte t-shirt. Een wit t-shirt is handig in de winter en in de zomer. Je kunt het bijna met alles combineren. Denk aan een leuke short waar je een wit t-shirt op kan dragen, maar ook een strakke skinny jeans. In de winter kun je het goed combineren met een zwarte blazer.

Leren tas

Wat iedereen nodig heeft in zijn basis garderobe is een leren tas. Je kunt hierbij denken aan een grote zwarte leren dames tas, maar ook aan een wat kleinere clutch. Een grotere tas is handig in gelegenheden waar je wat meer spullen nodig hebt. Denk aan je laptop of wanneer je ergens wat langer blijft. Een clutch gebruik je eerder wanneer je een avondje op stap gaat en alleen een telefoon en portemonnee nodig hebt. Klik hier voor een paar mooie tassen van dit seizoen.

Skinny jeans

Tot slot heeft iedereen een mooi paar skinny jeans nodig. Deze kun je goed combineren en kun je in veel verschillende kleuren kopen. Op die manier heb je voor iedere gelegenheid een mooi paar jeans. Een zwarte jeans is zeker onmisbaar, maar ook een mooie blauwe met een wassing, is een musthave!