Heerlijk de poloshirts straks weer in de lente

Nog eventjes en dan komt het mooie lente weer er weer aan. Poloshirts met korte mouwen kunnen weer uit de kast gehaald worden. Elke man heeft wel een poloshirt in zijn garderobe. Poloshirts combineren, hoe doe je dat? Dit vinden mannen soms best wel moeilijk maar dat hoeft helemaal niet hoor. Stem het poloshirt af op jouw outfit. Draag het casual met een jeans en sneakers. Of juist wat zakelijker met alle knoopjes dicht een nette chino en veterschoenen. Poloshirts kunnen een oplossing zijn voor op je werk als een overhemd te warm zou zijn. Je werkgever moet het hier natuurlijk wel mee eens zijn. 

Een poloshirt bedrukt staat heel professioneel op een beurs 

Wil je meer reclame maken van je bedrijf of van een bepaald merk is het een goed plan om je poloshirt te laten bedrukken. Het staat heel professioneel als je een poloshirt draagt op beurzen en evenementen. En sportevenementen natuurlijk ook. Je kunt dit op verschillende manieren doen. Vanaf bepaalde maten XS tot XXL, in verschillende kwaliteiten, diverse kleuren, per stuk of in een grotere hoeveelheid. Wil je een uniek poloshirt dragen laat deze dan bedrukken met eigen logo, tekst, naam of afbeelding.

 Een collectie met extra lange poloshirts

 In de collectie poloshirts tref je ook poloshirts aan die extra lang zijn. De gemiddelde lengte van onze Hollandse mannen ligt boven de 1.80 centimeter. Daarom behoren onze Hollandse mannen tot het langste mannenvolk op deze aarde. Voor de langere man is het vaak lastig om het poloshirt te vinden met de juiste pasvorm. Met de aankomend lente is er een ruim aanbod in extra lange poloshirts. Deze extra lange poloshirts hebben extra lengte in de rug. Hierdoor kun jij een prachtige lente look dragen waarbij je jezelf ook nog eens echt mannelijk in voelt.