Kleding tips voor stijlvolle mannen

Om er stijlvol uit te zien is het belangrijk dat je een aantal items in je kast hebt liggen.in dit artikel gaan we hier verder op in en geven we je tips voor stijlvolle outfits. Kijk op www.suitable.be voor meer inspiratie.

Schoenen

Een outfit begint altijd bij de schoenen. Veel mannen denken dat schoenen niet zo belangrijk zijn. Ze letten er niet p of hun schoenen wel goed passen bij de rest van hun outfit. Als je schoenen niet goed combineren met de rest van je outfit kan dit je outfit helaas goed verpesten. Het is dus belangrijk dat je hier op let. Kijk dus goed of de kleur van je schoenen wel past bij de rest van je kleding. Zwarte schoenen staan bijvoorbeeld niet bij een blauwe broek. Als je een blauwe broek draagt kun je beter kiezen voor bruine schoenen. Kijk ook of de kleur van je schoenen bij de kleur van je riem past. Draag dus geen lichtbruine schoenen bij een donkerbruine riem.

Spijkerbroeken

De spijkerbroek is misschien wel het belangrijkste kledingstuk van elke man. Een spijkerbroek is comfortabel, wordt niet snel vies en kun je heel makkelijk combineren. Zorg er dus voor dat je tenminste drie spijkerbroeken in je kast hebt. Je kan kiezen voor lichte spijkerbroeken of wat donkerdere spijkerbroeken. In de zomer is het leuk om wat lichterebroeken te dragen dan in de winter. Let goed op dat je de goede maat broek draagt. Let dus niet alleen op de lengte van de broek, maar ook op het feit of hij niet te los of te strak zit. Als je de goede spijkerbroek aanschaft kun je hier jaren mee doen. Bij Suitable kun je mooie broeken bestellen.

Overhemden

Elke man heeft een paar goede overhemden nodig. Zorg ervoor dat je altijd een baar basic overhemden in de kast hebt liggen. Bijvoorbeeld 4 zwarte en 4 witte overhemden. Blauwe overhemden zijn ook makkelijk te combineren.