Met een mooi overhemd in het voorjaar schitteren

Het voorjaar vraagt al om iets andere kleding dan de winter. Dit betekent niet alleen een switch van kledingstukken, maar ook zeker een verandering in materiaalgebruik. Zware stoffen maken plaats voor lichte, luchtige stoffen. Lichte stoffen overhemden zijn perfect voor de wat warmere voorjaarsdagen. Winter en voorjaar kun je stijlvol door kunnen komen. Hoe je in de winter iedere man van een onmisbaar witte overhemden voor de feestdagen kunt verzekeren, zo kunnen mannen in het voorjaar in linnen overhemden schitteren. Hoewel dit altijd stijlvolle keuzes zijn, zullen de nieuwe voorjaarskleuren jouw gebruinde huid er extra uit laten springen van de lente.

Pasvorm en kleur zijn belangrijk

De pasvorm van een overhemd is belangrijk, je moet je prettig voelen als je loopt, zit of beweegt in je overhemd. Je hebt verschillende pasvormen, regular, modern-fit, slim-fit. Welke vorm bij jou past hangt van jouw smaak af en hoe jij je wilt bewegen in een overhemd. Let wel altijd op dat je makkelijk kunt bewegen, dat de knopen makkelijk open en dicht gaan en als de mouwen dan ook nog goed aansluiten, ben je helemaal klaar. Dit jaar en vooral in de lente gaan we volop kleur zien. In uni of met veel kleurrijke printen. Het is mooi en om verschillende kleurnuances te zien binnen één kleur op je print overhemd.

Schoenen en het voorjaar

Het komt steeds dichterbij, de lente. Grove schoenen en dikke zolen zijn ook dit voorjaar weer hot. Het lijkt wel alsof er geen eind meer aan deze trend komt. Gelukkig voor je voeten, want het loopt heerlijk. Zeker de zomerse varianten met lichtgewicht zolen. De uitstraling is robuust, maar ze lopen zo licht als veertjes. Daarnaast zijn het dit seizoen niet alleen sneakers die voorzien zijn van zo’n chunky zool, ook sandalen zoeken het hogerop. Ideaal voor een extra sportieve look op een warme dag. Laat het voorjaar maar komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *