24 oktober 2021

Wat Cayucos sneakers zijn en waarom je ze wil hebben

2 min read
Cayucos sneakers

Iedereen heeft tegenwoordig een paar sneakers in de kast liggen. Dat is ook wel nodig: het is een mooie aanvulling op allerlei outfits en gelukkig is het ook al lang niet meer zo’n informele schoen als voorheen. Dat zorgt ervoor dat er ook steeds meer sneakers worden gemaakt in allerlei soorten en maten. De Cayucos sneakers zijn bijvoorbeeld nog nooit zo populair geweest.

Cayucos sneakers

Waarom Cayucos?

Cayucos is een merk dat allerlei soorten schoenen maakt, met name sneakers. Een formele sneaker tot een fijne schoen voor op het strand: dit merk heeft het allemaal. Maar waarom je nu precies bij Cayucos moet zijn? Dat heeft te maken met de materialen die ze gebruiken. Sneakers van dit merk zijn duurzaam geproduceerd en bevatten helemaal geen dierlijke producten. 

Ecologisch verantwoord

De collectie bestaat uit schoenen gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen (katoen gewassen met enzymen, lijmvrij en natuurlijk rubberen zolen) verpakt in gerecycled kartonnen schoenendozen. Er wordt geen gebruik gemaakt van materialen of middelen die de gezondheid kunnen schaden en de productie vindt plaats in een gecertificeerde fabriek in Spanje. Daarnaast wordt er dus geen leer gebruikt waardoor de schoenen ook nog vegan zijn. En ze zien er goed uit. Wat wil je nog meer?

Cayucos sneakers

Dames en heren

Cayucos maakt schoenen voor zowel mannen als vrouwen. Dat is prettig want dan kun je er dus voor het hele gezin winkelen. Er zijn veel soorten schoenen om uit te kiezen in meerdere kleuren dus je kunt altijd een extra paar aanschaffen zodat je voor elke outfit een mooie schoen paraat hebt.