24 oktober 2021

Wat is een crossbody tasje?

1 min read
crossbody tasje

Een crossbody tasje is een tasje dat je door gebruik te maken van een schouderband schuin over je schouder heen hangt. Deze crossover tasjes hebben normaliter altijd een schouderband die je in lengte kunt verstellen. Dus hoe lang je ook bent, in principe kun je elk crossbody tasje gewoon gebruiken. Lees hieronder welke voordelen dat met zich meebrengt.

crossbody tasje

Handen vrij

Als je een tas schuin over je schouder hebt hangen, dan heeft dat als voordeel dat je je handen vrij hebt. Een crossbody tasje is dus ideaal om mee te brengen op de fiets of tijdens het shoppen. Ook als je naar een bar of discotheek gaat is dit een ideaal tasje om mee te nemen. Zo’n tasje is groot genoeg om al je essentiële spullen in mee te nemen. En je kunt ‘m gerust om houden terwijl je een drankje drinkt of de show steelt op de dansvloer.

Meer bescherming tegen tasjesdieven

crossbody tasje

Als je een crossbody tasje met je meedraagt, dan kun je deze even gemakkelijk aan je voorkant als aan je achterkant dragen. De voorkant biedt daarbij een extra voordeel, zeker als je ‘m ietwat aan de hoge kant draagt. Op deze manier heb je er perfect zicht op. Dat maakt het voor zakkenrollers of tasjesdieven onmogelijk om jou je spullen afhandig te maken. Of je nu over straat loopt of je in een drukke disco bevindt, dit is een voordeel waar je altijd van profiteert bij het gebruiken van een crossover tasje.