24 oktober 2021

Werkschoenen sneakers

2 min read
werkschoenen sneakers

Voor mijn werk is het een eis om goed beschermde werkschoenen te dragen. Ik had altijd standaard werkschoenen die groot en lomp waren. Deze had ik, omdat ik niet wist dat er werkschoenen sneakers bestonden. Toen was er iemand op mijn werk die met werkschoenen sneakers rondliep, ik was meteen verkocht, ik wil die schoenen ook.

De eigenaar van de sneaker werkschoenen was er heel erg tevreden over en vertelde mij, dat zij ze besteld heeft bij werkschoenen.shop. Ik ben meteen op de website gaan kijken en zag veel verschillende soorten. Ik heb de SJU-rood besteld, ze werden gratis bezorgd. De schoenmaten komen goed overeen, dus je kan je normale maat bestellen, dan passen ze goed om je voet heen.

Sneaker zwart

De schoenen zitten erg comfortabel en hebben een ondersteunende zool. Ik vind het design mooi, het lijken normale sneakers, maar dat zijn ze natuurlijk niet. De zool is antislip, waardoor je op een glad wegdek niet snel uitglijdt of wegglijdt. De sneakers werkschoenen zijn erg flexibel en wegen minder dan 1 kilogram, daardoor lopen ze gemakkelijk en voelt het niet als een blok aan het been. Hierdoor kan je er lang op lopen en makkelijk de werkdag volhouden.

sneaker

De sneakers zijn ademend, dat houdt in dat je niet snel zweetvoeten krijgt en het zorgt ervoor dat het vocht wordt afgevoerd. Wanneer je een voorwerp op je tenen laat vallen, dan hoef je je geen zorgen te maken, want de schoen heeft een stalen neus. Daardoor doet het geen pijn. Dit is erg handig, want ik laat zo nu en dan nog wel wat dingen vallen. Ze zijn ook veilig voor als je in het donker werkt, want de schoenen bevatten een reflecterende veiligheidsstrip. Hierdoor val je erg op en ben je goed zichtbaar van veraf en dichtbij.