7 december 2021

Wilt u uw tampondruk voor VK print laten verzorgen?

3 min read

Omdat wij onze mensen graag wilden bedanken voor hun goede inzet het afgelopen jaar ten tijde van de coronacrisis, hebben wij gekeken wat wij konden doen om te zorgen dat wij hen iets leuks konden geven. Wij wilden hen graag een persoonlijk iets geven en dus hebben wij gekeken wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer iets met tampondruk konden maken omdat wij gemerkt hebben dat wanneer je iets met tampondruk laat maken, je echt iets leuks kunt geven zonder dat je heel veel moeite hoeft te doen. Je moet dan echter wel een bedrijf hebben dat goed is in tampondruk en daarom hebben wij gekeken wat wij konden vinden wanneer het ging over tampondruk. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van vkprint.nl konden gaan. Deze mensen zijn namelijk al vele jaren actief op hete gebied van tampondruk en ik heb gezien dat deze mensen je voor een heel goede prijs kunnen helpen. Ik ben daarom blij dat ik hier ben gaan kijken want ik heb gemerkt dat wanneer je hier gaat kijken, je zult zien dat deze mensen echt mooie dingen kunnen maken met tampondruk. Ik heb daarom contact opgenomen om te horen waar mijn afbeelding aan moest voldoen wanneer zij deze aan de hand van tampondruk ergens op wilden drukken. Ik kreeg toen heel duidelijke instructies te horen en ik heb toen een afbeelding doorgegeven die op een mok geprint kon worden. Deze mensen hebben mij toen nog een aantal suggesties gedaan om te zorgen dat het geheel er echt top uit zou komen te zien en ik ben blij dat ik deze mensen benaderd heb. Zij hebben echt goede service kunnen leveren en het eindproduct was ook uitmuntend. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik snel spijkers met koppen kon slaan en ik heb toen een heel goede deal kunnen sluiten met deze mensen. Ik ben daarom heel tevreden over het feit dat wij hen gevraagd hebben om onze tampondruk te verzorgen.

Deze firma levert heel professionele tampondruk

Ik heb gemerkt dat wanneer je hier gaat kijken naar de mogelijkheden die er zijn om met tampondruk te werken, je er zeker van kunt zijn dat zij er alles aan zullen doen om echt iets moois op te leveren. Wij hebben onze mokken inmiddels verstuurd en onze mensen waren blij verrast door deze leuke verrassing. Wij zijn daarom van plan om onze klanten ook nog iets toe te sturen wat wij aan de hand van tampondruk hebben gemaakt.

Wat zijn uw plannen?

Mocht u ook plannen hebben om iets te laten maken, dan kunt u even:

  • Naar de site van vkprint.nl surfen
  • Bekijken hoe deze mensen u van dienst kunnen zijn
  • Een keer contact opnemen om uw wensen met deze mensen door te nemen

Ik ben blij dat ik hier goede zaken heb kunnen doen en dat wij zo’n mooi eindproduct hebben mogen ontvangen. Kijk daarom snel even op de site om ook een order door te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *